Maaike & Brecht; Twee medailles voor Team NL! (Dutch)

1

 

Tom Dumoulin 2

Vandaag hebben we 2 medailles gewonnen, in het onderdeel wat zo bij Nederland past:

Fietsen! Een zilveren medaille bij de tijdrit van de mannen en een bronzen bij de tijdrit vrouwen. Onze trotse winnaars: Tom Dumoulin bij de mannen en opnieuw Anna van der Breggen, net voor de vallende pechvogel Ellen van Dijk, bij de vrouwen.

Marit Bouwmeester deed het goed bij het zeilen, ze staat nu derde.

Onze volleybaldames wonnen met 3-0 van Italië, de kwartfinale is nu al gehaald. Ze hebben een fanatieke Italiaanse coach, die won van zijn eigen land. Met beachvolleybal gaat het ook goed met de Nederlanders. Nederlanders zijn lang, dat scheelt!

We rekenden op een medaille voor Kim Polling bij judo, maar ze verloor van een Japanse. Bart Deurloo deed mee met de finale meerkamp turnen, waarbij je dan 6 onderdelen turnt! Hij heeft geen medaille gewonnen, maar hij deed het heel knap tussen de toppers.

Zet hem op Team NL!

 


 

Maaike & BrechtBio: Maaike & Brecht are two young up and coming coaches from the Netherlands.   We first met the girls back in July when they volunteered for our Track & Field project at the European Athletic Championships. We saw hundreds of children over 5 days and Maaike and Brecht were an integral part of the team who delivered running, jumping and throwing sessions to all who took part.  We have kept in touch with the girls and hope to have them part of the FCN for many more events in the future.Over the course of the Olympic Games, Maaike and Brecht will be sharing their experience of watching the Games from the comfort of their home in Makkinga (Netherlands) and sharing their excitement of their favourite Olympians from Team Netherlands.

Advertisement

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here