Maaike & Brecht; Dag 7 Dubbel goud voor Team NL!

1

vetter

 

We hebben twee keer goud gewonnen! Maaike Head en Ilse Paulis roeiden zo sterk in de licht dubbeltwee, ze hielden het vol en wonnen GOUD! Opnieuw deden de vrouwen het dus, maar gelukkig slaagde ook surfer Dorian van Rijsselberghe in zijn missie: na goud in Londen won hij opnieuw GOUD! We zijn erg trots op jullie.

Opnieuw wonnen de volleybaldames, nu van Puerto Rico (3-0). Het is een hecht team. Onze handbaldames haalden nog net een gelijkspel tegen Zweden.

Pech hadden we met baanfietsen, zwemmen, judo en bij handboogschieten. Het lukte niet om een medaille te veroveren, soms zijn anderen gewoon beter.

Atletiek is nu echt begonnen! Op de 10 kilometer werd Suzanne Kuijken 14e. Dat is best heel goed tussen al die snelle vrouwen, waarvan Ayana uit Ethiopië won. Ze liep een wereldrecord. En … onze kampioenen Dafne Schippers en Anouk Vetter zijn gelukkig goed begonnen!

GO, GO TEAM NL!

 

Medal joy

 

 

 


 

Maaike & BrechtBio: Maaike & Brecht are two young up and coming coaches from the Netherlands.   We first met the girls back in July when they volunteered for our Track & Field project at the European Athletic Championships. We saw hundreds of children over 5 days and Maaike and Brecht were an integral part of the team who delivered running, jumping and throwing sessions to all who took part.  We have kept in touch with the girls and hope to have them part of the FCN for many more events in the future.Over the course of the Olympic Games, Maaike and Brecht will be sharing their experience of watching the Games from the comfort of their home in Makkinga (Netherlands) and sharing their excitement of their favourite Olympians from Team Netherlands.

Advertisement

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here