Maaike & Brecht; Dag 9 Helaas geen medailles voor Team NL

0
Advertisement

Blake

Dafne Schippers was het gesprek van de dag: heeft ze een blessure? Dat weet ze alleen zelf. Wij wensen haar veel succes met de 200m!

Vandaag hadden de volleybalsters tegen Servië de laatste groepswedstrijd en gelukkig wonnen we die. Jammer genoeg verloren de Nederlandse handbalsters van Rusland (34-38). Dat maakte niet heel veel uit want de Nederlandse handbalsters hadden zich gelukkig al geplaatst. De volgende wedstrijd is tegen het thuisland Brazilië, een mooie uitdaging!

Vandaag kreeg de Nederlandse windsurfer (Dorian van Rijsselberghe) het goud in z`n handen, hij wist al eerder dat hij had gewonnen. Zo konden we toch luisteren naar het Nederlandse volkslied. Geweldig!!

Onze hard werkende hockeymannen wonnen van Australië, de nummer 1 van de wereld. Heel knap, ze gaan naar de halve finale!

Voor ons midden in de nacht zagen we Usain Bolt de 100m. winnen. Hij is zo snel! We hoopten op een medaille voor Yohan Blake, maar hij werd 4e!

We zijn trots op iedereen van Team NL, ook op degene die niet wint!

 


 

Maaike & BrechtBio: Maaike & Brecht are two young up and coming coaches from the Netherlands.   We first met the girls back in July when they volunteered for our Track & Field project at the European Athletic Championships. We saw hundreds of children over 5 days and Maaike and Brecht were an integral part of the team who delivered running, jumping and throwing sessions to all who took part.  We have kept in touch with the girls and hope to have them part of the FCN for many more events in the future.Over the course of the Olympic Games, Maaike and Brecht will be sharing their experience of watching the Games from the comfort of their home in Makkinga (Netherlands) and sharing their excitement of their favourite Olympians from Team Netherlands.

Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here