Maaike & Brecht; Dag 10 Sensationeel goud voor Sanne & Sharon -Team NL (Dutch)

1

Rio-Olympics-Swimming-NH-2-1

Vandaag was een fantastische dag! We haalden een gouden medaille met open water zwemmen 10 km (Sharon van Rouwendaal) en met turnen op de balk (Sanne Wevers). Super goed!! Respect voor allebeide, want 10 km is super ver en de balkoefening is super moeilijk. Sterke Sharon lag ver voor! Sierlijke Sanne turnde perfect en wist de favoriete Simone Biles af te troeven. Top gedaan, wij zijn super blij!

Marit Bouwmeester kon ook goud halen, maar haar laatste zeilwedstrijd werd uitgesteld. Spannend, hoor!

Dafne Schippers ging eenvoudig door naar de halve finale 200 m, Jamile Samuel en Tessa van Schagen lukte dat helaas niet.

Bij de mannen beachvolleybal was er een Nederlands onderonsje in de kwartfinale: Meeuwsen&Brouwer wonnen van Nummerdor&Varenhorst.

Top gedaan Team NL!

 

dafne

 


 

Maaike & BrechtBio: Maaike & Brecht are two young up and coming coaches from the Netherlands.   We first met the girls back in July when they volunteered for our Track & Field project at the European Athletic Championships. We saw hundreds of children over 5 days and Maaike and Brecht were an integral part of the team who delivered running, jumping and throwing sessions to all who took part.  We have kept in touch with the girls and hope to have them part of the FCN for many more events in the future.Over the course of the Olympic Games, Maaike and Brecht will be sharing their experience of watching the Games from the comfort of their home in Makkinga (Netherlands) and sharing their excitement of their favourite Olympians from Team Netherlands.

Advertisement

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here