Maaike and Brecht; Dag 13 Een Net Niet Dag voor Team NL (Dutch)

1

2016-08-13 17:21:11 RIO DE JANEIRO - Churandy Martina is uitgeschakeld  in de kwalificatierondes van de 100m sprint op de Olympische Spelen 2016 in Rio. ANP OLAF KRAAK

 

We zijn super trots op Churandy Martina. We zijn echte fans van hem en hij heeft bijna brons gehaald op de 200m! Een honderdste van een seconde scheelde het, dat kun je niet eens tellen! Ook winnaar Usain Bolt had respect voor Churandy, nou wij ook!

We zijn super trots op onze vrouwenteams van handbal en volleybal. Ze hebben keihard gestreden om in de finale te komen maar beide net verloren. Zo sneu, maar ze kunnen nog brons winnen.

We zijn super trots op onze sprinters en sprintsters van de 4×100 m. Ze kwamen niet verder, maar het is ook zo’n moeilijke wedstrijd. Volgende keer beter!

We zijn super trots op de beachvolleyballers Meeuwsen en Brouwer. Ze hebben een bronzen medaille gehaald tegen de Russische mannen, knap hoor!

We zijn super trots op iedereen, sporters en coaches, van Team NL!

 

martina

 

 


 

Maaike & BrechtBio: Maaike & Brecht are two young up and coming coaches from the Netherlands.   We first met the girls back in July when they volunteered for our Track & Field project at the European Athletic Championships. We saw hundreds of children over 5 days and Maaike and Brecht were an integral part of the team who delivered running, jumping and throwing sessions to all who took part.  We have kept in touch with the girls and hope to have them part of the FCN for many more events in the future.Over the course of the Olympic Games, Maaike and Brecht will be sharing their experience of watching the Games from the comfort of their home in Makkinga (Netherlands) and sharing their excitement of their favourite Olympians from Team Netherlands.

Advertisement

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here